Ga naar de index

ZORGELOOS BOUWEN

Wilt u dat uw bouwplan goed wordt bewaakt met een soepel bouwproces en een heldere communicatie? Kies dan voor bouwbegeleiding! ROOMR levert deze bouwbegeleiding en ondersteunt organisaties en particulieren bij uiteenlopende bouwprojecten. Van een beperkte adviesopdracht tot volledig ontzorgen.

Met meer dan 10 jaar werkervaring in projectmanagement van grote bouwprojecten (zowel utiliteitsbouw- als woningbouwprojecten) bieden wij bouwbegeleiding aan vanaf initiatieffase tot en met de oplevering van het bouwproject. Tijdens de bouwbegeleiding van een project worden belangrijke randvoorwaarden zoals budget, kwaliteit en planning bewaakt. Wij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen, zo nemen wij de zorg voor een project daadwerkelijk uit handen.

Werkzaamheden welke wij voor u kunnen verzorgen tijdens de ontwerpfase zijn het opstellen van een programma van eisen, het contracteren en aansturen van een architect en overige adviseurs alsmede het organiseren van een aanbesteding. Daarnaast ondersteunen wij u tijdens de complete uitwerking en inkoop van uw afbouwwensen en inrichting. Met directievoering en toezicht gedurende de realisatie van het bouwproject bewaken wij de kwaliteit en behartigen we uw belangen.

Door de combinatie van bouwtechniek en styling gaat onze bouwbegeleiding verder dan normaal. Met een groot gevoel voor de juiste sfeer en stijl en een oog voor de kleinere details in het exterieur en interieur, gecombineerd met de inhoudelijke en praktische kennis van de technische mogelijkheden, helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes op het juiste moment.

Ga naar de homepage

Contact
Marieke Spruijt
06 - 421 323 76


Dánica Hooi
06 - 431 230 76

Informatie
Disclaimer
Webdesign Y.D.